Početna - IZDVOJENO - Tomislav Karamarko: “Meni su izbori jedina vjerodostojna anketa”
tomislav karamarko
web

Tomislav Karamarko: “Meni su izbori jedina vjerodostojna anketa”

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sudjelovao je na skupu Europske pučke stranke gdje je za novinare komentirao ekonomske preporuke Komisije upućene Hrvatskoj.

– Gospodarski program HDZ-a dati će odgovor na te preporuke. Naši prijatelji i stručnjaci iz njemačkog Ifo instituta dolaze nam 29. i 30. lipnja i konačna verzija gospodarskog programa bit će prezentirana stranačkom vrhu. A mi ćemo to predstaviti javnosti ovisno o tome kad ćemo saznati datum izbora, objasnio je predsjednik HDZ-a te dodao kako HDZ ima ‘jedan katalog’ od pedesetak projekata koji su ‘od krucijalne važnosti’ za Hrvatsku, piše Večernji list.

Ukoliko će biti u prilici sastavljati vladu, Karamarko će, kaže, razmisliti o vraćanju proslave Dana državnosti na 30.svibnja i to zbog toga jer je takvo ‘raspoloženje članova’ HDZ-a.

Predsjednik najveće oporbene stranke nije bio toliko pričljiv na upite o najnovijim predizbornim anketama prema kojoj SDP-ova koalicija ima veću potporu nego HDZ-ova.

– Kao i do sada, meni su izbori jedina vjerodostojna anketa. Mi smo u ove tri godine demantirali sve ankete koje su napravljene, jer smo do sada stalno pobjeđivali. To ćemo napraviti i sada na parlamentarnim izborima – zaključio je Tomislav Karamarko i za kraj komentirao kako je angažirao odvjetnika Veljka Miljevića za pripremu tužbe protiv Josipa Manolića zbog tvrdnji da je nekada surađivao s Udbom.

– To su monstruozne izmišljotine koje su u funkciji predizborne kampanje i odvraćanja pozornosti od svih problema o kojima govorim. Da, gospodin Miljević je moj zastupnik, dobio je punomoć, i ta tužba će biti realizirana, rekao je Karamarko.

Podsjećamo, Manolić je još početkom lipnja na Karamarkove prijetnje tužbom odgovorio kako je ‘jako sretan jer se Karamarko odlučio na sud’ jer će se tako ‘doći do istine’.

Izvor: 24 sata

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...