Početna - IZDVOJENO - Tomislav Pucar i Yue Wu osvojili 3. Opatija Milenij Open

Tomislav Pucar i Yue Wu osvojili 3. Opatija Milenij Open

Hrvatski stolnotenisač Tomislav Pucar i američka stolnotenisačica Yue Wu pobjednici su trećeg izdanja Međunarodnog turnira u stolnom tenisu Opatija Milenij Open, što se od četvrtka do nedjelje održavao u opatijskoj dvorani „Marino Cvetković“.

Američko-hrvatskim muškim i ženskim finalom završen je četverodnevni stolnoteniski turnir u organizaciji STK „Opatija 08“, Hrvatskog stolnoteniskog saveza i tvrtke TTM iz Njemačke koji je okupilo 400 sportaša iz 16 zemalja Europe, Amerike i Azije. Tijekom prva tri dana natjecanja snage su odmjeravale mlađe uzrasne kategorije, a u subotu popodne i nedjelju ujutro na sportsku scenu stupili su seniori.

U dugom, iscrpljujućem finalu seniorki, Wu je slavila sa 4:2 nad Varaždinkom Ivanom Malobabić, a na treće mjesto plasirale su se hrvatske predstavnice Mirela Đurak i Klara Cakol. Pucar je u finalu uvjerljivo pobijedio Amerikanca Jha Kanaka (4:0), a treće mjesto osvojili su Darko Jorgič i Deni Kožul (oba Slovenija).

Priznanja i novčane nagrade najuspješnijima danas tijekom poslijepodnevnih sati su uručili predstavnici Grada Opatije, Sportskog saveza Grada Opatije i HSTS-a, Emil Priskić, Branko Močibob i Renato Čengić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uklonjena stabla na Crekvini u Kastvu

Jučer su srušena stabla koja sukrasila kastavsku Crekvinu, a za koje je prema nalazu doktora za stabla procijenjeno da ih ...