Početna - IZDVOJENO - Tony Cetinski opet dolazi u Rijeku
cetinski1

Tony Cetinski opet dolazi u Rijeku

Tony Cetinski će ovog proljeća održati novi koncert u Rijeci, nakon što je tu nastupao i u listopadu prošle godine, kada su  zbog velikih produkcijskih problema mnogi bili nezadovoljni koncertom.

Ovog puta koncert se održava u sklopu radijsko-glazbeno-koncertne turneje “Radijsko srce”, koja je pod pokroviteljstvom HURIN-a (Hrvatska udruga radijskih nakladnika, koja broji 113 članica, od nacionalnih preko regionalnih i županijskih pa do gradskih i općinskih radijskih postaja) te će se koncerti održati u 14 gradova diljem Hrvatske.

Na turneji će sudjelovati veći broj glazbenika, čije su pjesme značajno obilježile radijski eter u proteklim godinama, uz predstavljanje njihovih novih pjesama i albuma. Svaki je koncert predviđen kao četverosatna zabava kojima će domaćini biti radio postaje. Turneja će se održavati od travnja do lipnja 2017. godine, te će završiti velikim humanitarnim koncertom.

Cetinski nije jedini izvođač koji će nastupati na koncertu, on je najzvučnije ime, a posjetitelji riječkog koncerta koji će se u nedjelju 30. travnja održati u dvorani Centar Zamet moći će još uživati u nastupu Antonije Šole, Pravila igre i Radio Luksemburg…

Ulaznice su u prodaji u sustavu Ticketshop, a mogu se kupiti po cijeni od 85 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...