Početna - IZDVOJENO - Torpedo runnersi u nedjelju na riječkom lukobranu na 2. Humanitanoj utrci Ho ho ho run
Torpedo

Torpedo runnersi u nedjelju na riječkom lukobranu na 2. Humanitanoj utrci Ho ho ho run

Druga humanitarna utrka Ho ho ho run u organizaciji trkačke skupine Torpedo runners održat će se u nedjelju 18. prosinca u 11 sati na riječkom lukobranu (start ispred caffe bara Corto Maltese). Sredstva prikupljena od kotizacija za utrku namijenjena su Udruzi Dira Rijeka koja radi s djecom s poteškoćama u razvoju.

Torpedo runnersi ovom utrkom obilježavaju završetak trkačke sezone 2016. Sredstva prikupljena od kotizacija za utrku namijenjena su Udruzi Dira Rijeka koja radi s djecom s poteškoćama u razvoju. Svoje mjesto na utrci osiguralo je 70-tak članova Torpedo runnersa i njihovih 30-tak djece.

Svi oni koji se žele pridružiti samoj utrci mogu to učiniti prijavom na http://torpedo.run/hohohorun/ do 16. prosinca.

Program utrke:

10.00 okupljanje na lukobranu
10.00-10.45 podjela kapica Djeda Mraza / druženje Torpedo runnersa i štićenika udruge Dira
10.45 zagrijavanje uz Zumba trenerice
11.00 start utrke
11.30 degustacija kolača / druženje djece sa Djedom Mrazom

Torpedo runners grupa je od 99 riječkih trkača nastala 2015. godine, a zajednički im je cilj promocija trčanja, rekreativnog bavljenja sportom i očuvanja zdravlja. Osim zajedničkih treninga i nastupa na raznim utrkama u zemlji i inozemstvu, Torpedo runnersi koriste svoju brojnost za sudjelovanje u humanitarnim akcijama.

Udruga Dira Rijeka osnovana je sa ciljem promicanja, razvitka i unapređenja rada s djecom s poteškoćama u razvoju te harmoničnog razvoja djece i mladih s ciljem informiranja, edukacije i pružanja terapijskih usluga za djecu s poteškoćama u razvoju, njihove roditelje, stručne osobe te druge zainteresirane građane.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gospa

15. kolovoz, blagdan Vele Gospe

Svim čitateljicama i čitateljima portala Liburnija.com povodom blagdana Vele Gospe želimo mir i sreću. Redakcija portala liburnija.com