Početna - IZDVOJENO - Tour of Croatia promocija je destinacije Kvarner na svih šest kontinenata
Tour-of-Croatia_4

Tour of Croatia promocija je destinacije Kvarner na svih šest kontinenata

Tour of Croatia, međunarodna biciklistička utrka, ove godine održati će se u periodu od 19. do 24. travnja a ovogodišnje izdanje utrke javnosti je predstavljeno u prostorijama hotela Matis Absolut Lounge u Zagrebu.

Zamjenik župana Marko Boras Mandić i direktorica Turističke zajednice Kvarner Irena Peršić Živadinov prisustvovali su predstavljanju te na taj način podržali projekt u ime Primorsko-goranske županije i Turističke zajednice Kvarner, uz predstavnike brojnih resornih ministarstava i institucija, gradova i županija, turističkih zajednica i sponzora.

Organizatori utrke Ivan Črnjarić i Vladimir Miholjević svečano su  predstavili etape i timove za predstavnike partnera i medija gdje su se javnosti obratili ministar turizma Anton Kliman, ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić te potpredsjednica Country Manager za Discovery i Eurosport CEE Viktoria Davies.

‘Projekt Hrvatsku čini zanimljivijom, bogatijom i konkurentnijom destinacijom te kao takav predstavlja priliku za dodatnim jačanjem turističke atraktivnosti cijele Hrvatske u razdoblje van sezone. Projekt je dobio snažnu podršku sponzora’, posebno su naglasili glavni partneri utrke.
‘Iznimno mi je zadovoljstvo da će se utrka voziti i ove godine kroz Primorsko-goransku županiju što će snažno utjecati na promociju destinacije Kvarner diljem svijeta, na svih šest kontinenata’, naglasio je zamjenik župana Primorsko-goranske županije Marko Boras Mandić.

Tour of Croatia događanje je kojemu je sportska arena cijela Hrvatska. U utrku je uključeno 12 gradova domaćina, 10 županija te preko 100 različitih mjesta kojima će prolaziti dionici utrke.

Prošlogodišnje premijerno izdanje natjecanja snažno je privuklo pozornost javnosti a ovogodišnja utrka biti će prenesena na šest kontinenata, u čak 51 zemlji Europe. Službeni program, sa informacijama o etapama, timovima, vozačima i ostalim zanimljivostima o utrci, bit će predstavljen tijekom travnja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obavijest – naplata naknade Hrvatskih voda za uređenje voda

Grad Opatija je od 2020. godine, sukladno zahtjevu Hrvatskih voda, preuzeo poslove naplate naknade za uređenje voda, koja se naplaćuje ...