Početna - IZDVOJENO - Tradicionalna fešta Petrova, Rukavac
Rukavac Petrova

Tradicionalna fešta Petrova, Rukavac

Ovaj tjedan je u znaku tradicionalne fešte Petrova na Rukavcu. Proslava je počela  jučer, 26. lipnja, a tako će biti do  nedjelje, 2. srpnja. Program su  najavili Ema Petaković i direktorica Turističke zajednice Marijana Kalčić.

Kulturno-zabavni program održat će se od četvrtka do nedjelje, a započet će u četvrtak, 29. lipnja na samu Petrovu, Svetom misom u crkvi Sv. Luke s početkom u 19 sati. Nakon mise, na vidikovcu ispred crkve održat će se koncert mješovitog pjevačkog zbora Štorija i recital dramske sekcije Udruge Domoljub 1909.

Nastavak programa odvijat će se tijekom vikenda. U subotu 1. srpnja od 21 sat na Kinkeloven tarace počet će tanac uz Lady Luna band i domaće sopce Raleta i Blaža te tamburaški sastav Fontana, a svi zaintersirani moći će sudjelovati u natjecanju va potresujke. U nedjelju, program će početi na istom mjestu u 19 sati, kada će se održati fešta po starinski uz bogatu ugostiteljsku ponudu i domaću muziku.

Sportski program započeo je jučer, u ponedjeljak 26. lipnja na školskom igralištu gdje se održava 2. Memorijalni malonogometni turnir „Goran Brajković“ do 1. srpnja. Tijekom vikenda održat će se čak dva sportska natjecanja – Turnir va briškule i trešete trajat će oba dana, odnosno u subotu i nedjelju, a održavat će se u prostoru sportskog centra Damar, koji će u subotu 1. srpnja ugostiti i Badminton turnir za parove s početkom u 15 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preuređenje trga i šetnice u Iki

Gradu Opatiji odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1.112.375,00 kuna za „Interpretaciju 300 let škvera va Ike“. Sredstva je ...