Početna - IZDVOJENO - Traži se muškarac koji bi mogao znati tko je ubio Klicu
klica ubojica
web

Traži se muškarac koji bi mogao znati tko je ubio Klicu

Zagrebačka policija objavila je kako je formirala posebnu radnu skupinu koja bi trebala razriješiti likvidaciju Vinka Žuljevića Klice (57). Izradili su i fotocrtež osobe za koju vjeruju da je povezana s ubojstvom.

– Temeljem obrade terena izrađen je fotocrtež osobe koja bi mogla znati bitne podatke, odnosno činjenice pomoću kojih bismo mogli doći do počinitelja – kazao je u srijedu načelnik PU zagrebačke Goran Burušić.

Muškarac je starosti između 30 i 35 godina, visok oko 180 centimetara, svijetle puti i smeđe kose začešljane u desnu stranu. Nema zaliske, nema visoko čelo, ima smeđe oči i obrve. Dodaju kako ima pravilan nos i uši srednje veličine.

Podsjetimo, Klicu je više nepoznatih počinitelja upucalo u nedjeljno jutro 3. svibnja 2015. dok se vraćao s mise u Sesvetama. Bio je umirovljeni časnik HVO-a, a povezivalo ga se s mafijaškim podzemljem.

Policija je do sada ispitala više od 200 ljudi koji su bili povezani s Klicom. Rade rekonstrukciju zločina te surađuju s policijama BiH i Srbije.

 Mole građane, ukoliko raspolažu informacijama o nepoznatom muškarcu s fotografija, da se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr ili u najbližu policijsku postaju.
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...