Početna - IZDVOJENO - Traži se ugostitelj za Palach
club palach

Traži se ugostitelj za Palach

Površina Palacha iznosi 232 metra četvornih, te se daje na period od deset godina uz jamčevinu u iznosu od 175.000 kuna. Najamnina po metru četvornom iznositi će 8.23 eura, što znači da će se u gradsku blagajnu mjesečno sliti 1.909 eura. Daje se u namjenu caffe bara, noćnog bara ili disko kluba.

Grad Rijeka daje navedeni sadržaj u najam koji će se, iako nije natječajem to specificirano, najvjerojatnije urediti (ili se već uređuje) novcima poreznih obveznika. To se daje naslutiti stavkom gdje stoji da budući zakupac »nema pravo mijenjati unutarnji izgled poslovnog prostora koji je predmetom zakupa, niti u prostor intervenirati u smislu postavljanja predmeta i panoa koji imaju karakter komercijalnog oglašavanja bez prethodne suglasnosti zakupodavca«.

Navedeno je samo da zakupac mora postaviti svoju ugostiteljsku opremu i rasvjetu uz prethodno ishođenje suglasnosti Odjela gradske uprave za kulturu koji vodi računa o programskoj cjelovitosti prostora kluba te interesima ostalih korisnika prostora kluba, a riječ je o Savezu udruga Molekula i Studentskom kulturnom centru Rijeka. Plaćanje najamnine očekuje se već s 1. srpnja, a djelatnost mora započeti do 1. rujna. Troškove vode, struje, grijanja zakupac će plaćati u iznosu od 70 posto.

Tijekom vikenda može ostati otvoren i do četiri sata ujutro.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...