Početna - IZDVOJENO - Trenutno najpopularnija komedija u regiji „Dame biraju“ dolazi u Opatiju
dame biraju

Trenutno najpopularnija komedija u regiji „Dame biraju“ dolazi u Opatiju

Predstava ”Dame biraju” sarajevskog Alteatra održat će se u organizaciji Festivala Opatija u kongresnoj dvorani hotela Adriatic u petak, 22. travnja u 19 sati. Riječ je iznimno popularnoj komediji, trenutačno najvećem kazališnom hitu u regiji, za koju ulaznice brzo ”planu”, a bazirana je na poznatom filmskom klasiku ”Full Monty” odnosno ”Skidajte se do kraja”.

Režiju potpisuje kultni redatelj Admir Glamočak, a u predstavi igraju trenutno najtraženiji sarajevski glumci: Enes Salković, Adnan Goro, Amila Terzimehić, Emir Fejzić, Igor Skvarica, Davor Sabo, Damir Kustura i Sead Pandur.

Predstava govori o besposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.

Pored nepredvidljivih i napetih situacija, isprepletenih s komičnim scenama ispunjenih salvama smijeha, poseban začin predstavi daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanje glumaca ”do kraja”, na opće zadovoljstvo publike.

Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa, a o popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u samo nekoliko mjeseci njezinog postojanja odigrana više od 50 puta, uvijek u rasprodanoj dvorani.

Ulaznice se po cijeni od 90 kuna mogu u pretprodaji kupiti online na mojekarte.hr, u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, agenciji New Sound Matulji te antikvarijatu Ex Libris u Rijeci.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...