Početna - NOVOSTI - Trgovine se više ne moraju zatvarati na sat vremena zbog čišćenja
trgovina
foto:freepix

Trgovine se više ne moraju zatvarati na sat vremena zbog čišćenja

Nema novooboljelih osoba, javlja Stožer. “Broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju je 0, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2247. Novooboljelih nema”, stoji u priopćenju

Koronavirus je dosad u Hrvatskoj potvrđen, dakle, kod 2247 osoba. Oporavilo se 2126 osoba, preminule su 104 osobe. Još je 17 osoba na liječenju, od čega su dvije na respiratoru. Dosad je testirano ukupno 68.740 osoba, a u posljednja 24 sata njih 226.

S obzirom na dobru epidemiološku situaciju Stožer je danas donio Odluku o izmjeni o ukidanju obvezne pauze od sat vremena između dvije smjene radi izmjene radnika i čišćenja i dezinfekcije prostora za prodavaonice koje rade dvokratno.

To, poručuju, ne znači da čišćenje i dezinfekcija prostora prodavaonica više nisu potrebni, već je preporuka Stožera da se “redovito provode čišćenje i dezinfekcija prostora prodavaonica sukladno preporukama i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo”.

Via Fiuman.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Liburnia Jazz Festival ne odustaje jer “Jazz must go on!”

20. rođendan Liburnia Jazz Festivala Liburnia Jazz Festival ne odustaje jer “Jazz must go on!” Gotovo svi najveći jazz festivali ...