Početna - IZDVOJENO - “Tri oštarije”
Federiko Sterle

“Tri oštarije”

Ovaj simpatični naziv izložbe koju ćemo vam predstaviti zapravo je vrlo smislen. Radi se, naime, o izložbi fotografija Federika Sterle koja se odvija u tri poznata kafića u Iki: Gloriji, Archie’s-u i Mariji dok su izložbu organizirali Mjesni odbor Ika u suradnji s Općinama Lovran i Mošćenička Draga.
Inače, Federiko Sterle je rođen 05.07.1956. Osnovnu školu završio u Lovranu, srednju Tehničku u Rijeci, po zanimanju je elektrotehničar, a radi kao vozač više od 30 godina te se isto toliko bavi fotografijom. Član je Udruženja likovnih i književnih stvaralaca, Pula (ULIKS).
Sudjelovao je na nekoliko internacionalnih foto-susreta, grupnih izložbi i imao desetak samostalnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu. Jedna njegova fotografija nalazi se u Vatikanu, poklon Papi od Općine Lovran.
Fotografije ovog domaćeg umjetnika, rođenog u Voloskom, biti će izložene do kraja kolovoza, točnije do 30.08. Što ćete na fotografijama vidjeti, ostavljamo vam da otkrijete sami.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...