Početna - IZDVOJENO - Tri popularna Novogodišnja koncerta
web

Tri popularna Novogodišnja koncerta

Iznimno popularni Novogodišnji koncerti riječkog HNK Ivana pl. Zajca u izvedbi orkestra riječke Opere, ove godine pod nazivom „Beč iz Rijeke gledan“ i pod dirigentskim vodstvom dvojice Homena, maestra Miroslava Homena i maestra Roberta Homena, vrhunski su glazbeni doživljaji  i društveni događaji koji se ne propuštaju, a na programu su 27., 29. i 30. prosinca 2014. s početkom u 20 sati.

Iznimno atraktivan program, uz neizostavne i omiljene, šarmantne i vesele polke i valcere glazbene dinastijeStrauss koji i danas zrače svježinom i radošću, donosi i poznate Intermezzo i Sequadillu iz Bizetove opere Carmen, potom Dvořakove Slavenske i Brahmsove Mađarske plesove, a slušat će se i arije iz Bizetovih, Puccinijevih, Delibesovih opera. U njihovoj izvedbi nastupit će dvije sjajne mlade članice riječkog opernog ansambla, sopranistica Anamarija Knego i mezzosopranistica Ivana Srbljan. Obje su nas, podsjetimo, nedavno oduševile svojim interpretacijama u operi „Evgenij Onjegin“ P. I. Čajkovskog, Anamarija Knego kao Tatjana, a Ivana Srbljan kao Olga.

Novogodišnji koncerti u svom svečanom, blagdanskom ozračju bude veselje. Stoga ispratite staru godinu uz velcere, polke i glasovite arije. Slušajte i gledajte Beč iz HNK Ivana pl. Zajca!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...