Početna - IZDVOJENO - Triglav – Rijeka 1:1
HNK Rijeka
arhiva

Triglav – Rijeka 1:1

Nogometaši Triglava i Rijeke remizirali su u pripremnoj utakmici odigravši 1:1. U ogledu prvaka Hrvatske i prvaka druge slovenske lige, Rijeka je dominirala kroz susret, ali na kraju su svi promašaji došli na naplatu.

U osmoj minuti Zuta je oprobao udarac s dvadesetak metara, ali lopta je od bloka otišla u korner. Bila je to najava riječkog pritiska koji je rezultirao golom.

Prvo se Gavranović u 12. minuti našao u izglednoj poziciji, ali vratar Triglava izašao je kao pobjednik.

Samo minutu kasnije Matei je u kaznenom prostoru uz liniju namučio braniče Triglava, lopta je na kraju došla do Hebera koji je potegnuo za 1:0.

Iako je Rijeka imala nekoliko izglednih pozicija tek je u završnici stvorila novu priliku. Bradarić je odigrao za Gavranovića, loptu je uzeo Matei othrvao se pratnji nogometaša Triglava, ali i njegov udarac obranio je vratar Triglava.

U 45. minuti zaprijetio je i Triglav. Nakon jedne duže akcije Udovič je potegnuo, ali nedostajalo je preciznosti.

Veliki broj zamjena donio je i određene promjene u igri, ali Rijeka je i dalje bila kvalitetnija. Črnic se u 55. minuti našao u odličnoj prilici, ali vratar Džafić izašao je kao pobjednik.

Samo minutu kasnije Eber je pucao s ruba kaznenog prostora, vratar Triglava kratko je odbio loptu. Martić je natrčao, ali Džafić je skratio kut i spasio mrežu. Samo šest minuta kasnije i sreća je okrenula leđa.

Martić je potegnuo s dvadesetak metara, lopta se odbila od braniča Triglava i u luku preletjela vratara Džafića, ali greda je ovoga puta spasila domaćina.

I onda je Triglav izjednačio, nakon kornera Bojič je bio najviši i udarcem glavom poentirao – 1:1.

U samoj završnici veliku priliku propustio je Ajayi čiji je udarac glavom otišao pored gola. Na drugoj strani Triglav je priprijetio nakon udaraca Mlakara i Bunare, ali rezultat se nije mijenjao.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preuređenje trga i šetnice u Iki

Gradu Opatiji odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1.112.375,00 kuna za „Interpretaciju 300 let škvera va Ike“. Sredstva je ...