Početna - IZDVOJENO - Tročlani riječki tim osigurati će da ne ostanete bez baterije na mobitelu
baterija
foto: web

Tročlani riječki tim osigurati će da ne ostanete bez baterije na mobitelu

Zaboravili ste punjač, a baterija na vašem mobitelu je na izdisaju? Evo kakvo rješenje predlaže riječki startup.

Ebloo je mobilna aplikacija namijenjena svim korisnicima pametnih telefona kojih je bar jednom baterija iznevjerila, oslanja se na zajednicu ljudi voljnih pomoći si međusobno u nadopunjavanju uređaja dok su u pokretu. Oni koji imaju punjač i oni koji ga trebaju bi se pronalazili pomoću GPS-a. Poticaj bi bio i skupljanje bodova za pomaganje drugima.

Na razvoju radi tročlani tim, trenutno na relaciji Rijeka – Dusseldorf. Nina Jurčić je osnivačica, direktorica i dizajnerica korisničkog iskustva, Borna Beaković zadužen je za tehnički dio, a Goran Čandrlić savjetnik za poslovnu strategiju i marketing.

Dosad su projekt financirali iz vlastitog džepa. Najviše vremena odnijelo im je dizajniranje korisničkog iskustva.

Beta verzija je u fazi razvoja. Trebala je biti lansirana prošle zime, no izmjenili su koncept nakon prvih testiranja. Prvo ju razvijaju za iOS.

Aplikacija će biti besplatna testnom razdoblju, a potom ćemo ju naplaćivati na godišnjoj razini, u obliku pretplate. Korisnik kojemu treba pomoć šalje upit ostalima. Prvih nekoliko upita za pomoć su besplatni. Tko smatra aplikaciju korisnom, moći će nadoplatiti 2,99 dolara (oko 16,5 kuna), za neograničen broj upita.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...