Početna - IZDVOJENO - Trojica novih igrača na treningu Opatije

Trojica novih igrača na treningu Opatije

Pod vodstvom Zorana Bogolina i Damira Kneza, nogometaši Opatije počeli su s pripremama za novu sezonu. Prvi trening odradili su u ponedjeljak ujutro na stadionu Kantrida, a na treningu se pojavilo 26 igrača. Momčad Bogolina i Kneze će pripreme odrađivati na Kantridi i u Opatiji.

Na prvim pripremama izostali su Kukoč, Jukičić, Pejanović, Rudan, dok Iveša, Lucić, Junuzović, Kuqi, Kričković neće igrati iduće sezone. Stigla su i nova pojačanja, naime na treningu su se pojavili Marin Grujević, Elvir Maloku, Vice Baždarić koji slove kao nova pojačanja NK Opatije.

Također novo-staro ime u opatijskoj momčadi je Diego Živulić, nekadašnji igrač Rijeke, Zline, Viktorije Plzen, Pafosa, Slaska i DVTK u 29. godini i dalje namjerava igrati na višem nivou, ali ako ne dobije pravu ponudu….

Svakako će se sastav ekipe još mijenjati tijekom prijalaznog roka, no zasigurno jest da je Opatija postala vrlo zanimljivo odredište na hrvatskoj nogometnoj sceni.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...