Početna - IZDVOJENO - Na Trsat stiže Hari Mata Hari
harimatahari
foto:screenshot

Na Trsat stiže Hari Mata Hari

Glazbena poslastica ovogodišnjeg Ljeta na Gradini zasigurno će privući mnoge obožavatelje ovog vječitog romantika. Hari Mata Hari svoje bezvremenske hitove izvest će po prvi put na Trsatskoj gradini u četvrtak, 13. srpnja.

Presjek svoje bogate tridesetogodišnje karijere predstavit će publici sa svojim bendom unutar zidina Gradine te podsjetiti na neke od brojnih hitova koji su obilježili estradu posljednjih desetljeća. Hari iza sebe ima dugogodišnju uspješnu karijeru, a s pjesmom Lejla osvojio je 3. mjesto na Eurosongu 2006. godine u Ateni.

Hari Varešanović, koji i sam kaže kako preferira izvođenje pjesama u intimnijem ozračju u kojem „publiku može gledati u oči“, na živopisnom prostoru  Trsatske gradine izvest će neke od svojih brojnih uspješnica kao što su Baš ti lijepo stoje suze, Lejla, Kao domine, Dabogda, Stara ljubavi, Ne mogu ti reći što je tuga… Jedan od omiljenih autora i interpretatora  zasigurno će zabaviti i raspjevati publiku te na sebi svojstven način iznijeti šaroliku paletu svojih pjesama.

Početak koncerta je u 21.30 h, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.30 h. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 80 kn, odnosno 100 kn na dan koncerta za stajanje i po cijeni od 50 kn, odnosno 70 kn na dan koncerta za stajanje s ograničenim pogledom, odnosno za poziciju na donjoj etaži Trsatske gradine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Finalist Voicea nastupa u Opatiji

Koncert će se održati u subotu 01.08. s početkom u 20:30 sati. Ovogodišnje gala koncerte nastavljamo koncertom mladog Zadranina Jure ...