Početna - AUTOMOTO - „Tuning Auto Show – Riverside’s Salute to Summer“, Molo Longo
mololongo auto

„Tuning Auto Show – Riverside’s Salute to Summer“, Molo Longo

U subotu 10.10.2015. godine riječki Molo Longo i Terminal 7 Caffe Bar ugostit će veliki „Tuning Auto Show – Riverside’s Salute to Summer“ kao i službeni After Party – RnB Exclusive „Open Air Festival“.

„Riverside’s Salute to Summer“ je natjecateljski i izložbeni tip eventa koji se prošle godine održao na krovu Tower Centra Rijeka gdje se okupilo preko stotinu natjecateljskih automobila, a isti je dnevno posjetilo preko 1000 ljudi. Ove godine lokacija je bolja i veća – lukobran u samom centru grada Rijeke, poznatiji kao „Molo Longo“. Stoga, se opravdano očekuje preko 300 natjecateljskih i ekskluzivnih automobila u svim kategorijama čime se ovaj događaj može nazvati najvećim u Hrvatskoj i regiji. Redoviti natjecatelji su iz cijele Hrvatske, Slovenije i Italije, a za ovogodišnji, najveći event do sada, dogovoreni su gosti i auto klubovi i iz Švicarske, Njemačke, Češke, Slovačke, Poljske, Austrije, Belgije, Nizozemske, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine. Natjecanje se sastoji od 31 kategorije u kojima de se dodijeliti preko 100 pehara kao i vrijedne nagrade.

Početak eventa zakazan je za subotu, 10. listopada 2015. godine u 10:00 sati te će trajati do 20:00 sati kada će biti proglašenje pobjednika. Ulaz na cijelodnevni event je besplatan za sve posjetitelje. Da bi promjenu lokacije pratilo i adekvatno pojačanje programa, dogovorena je suradnja s popularnim party brandom „R’n’B Exclusive“ koji je ujedno i službeni After Party eventa, pod nazivom Back To Hometown „Open Air Festival“. Na ovom do sada najvećem R`n`B Exclusive Party-u nastupit će: Dj Katch (Frankfurt, World Club Hit „Horns“), DJ A.S. ONE (Zurich, No.1 Swiss DJ), Exclusive R’n’B Performance (Unique Dance Show) te Exclusive Models R’n’B Honeys. R’n’B Exclusive „Open Air Festival“ počinje u 22:00 sata i traje sve do 4:00 sata na istoj lokaciji gdje de biti postavljene dvije velike bine, vrhunski Sound System te spektakularan Visual i Light Show by DBOKI. Voditelj kompletnog događaja biti de poznati TV voditelj i DJ Emilio Dalbello.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...