Početna - IZDVOJENO - Turisti otišli iz grada jer im je bilo dosadno, Zadar
zadar orgulje
foto: zadar.olx.com.hr

Turisti otišli iz grada jer im je bilo dosadno, Zadar

Iznajmljivač apartmana u Zadru ovih je dana od svojih gostiju iz Austrije doživio ono od čega turistički djelatnici na Jadranu strepe već godinama. Bračni par mu je nakon jedne provedene noći otkazao apartman, jer im je u Zadru bilo dosadno.

Platili su apartman za dva dana. Prvi dan su obišli grad, posjetili muzeje i otišli na ručak. Navečer su izašli van i stalno se vraćali u svoj apartman, pa opet izlazili. Sutradan ujutro su došli na recepciju i rekli da vraćaju ključeve jer odlaze.

Iznajmljivači u Zadru strahuju da se gosti koji dolaze u taj grad u predsezoni neće više vratiti u Zadar, jer nema nikakvih programa ni sadržaja, osim obilaska Morskih orgulja, Svetog Donata i to je otprilike to.

Gosti traže gdje se nalaze kockarnice, ali ne automat klubovi, već prave kockarnice, dok stariji gosti traže wine barove, restorane sa živom glazbom i sličnu ponudu koja u Zadru ne postoji.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Festival sportske rekreacije odvijao se jučer u Voloskom

Festival sportske rekreacije odvijao se jučer u Voloskom, a program je realiziran u suradnji s Marotti Windsurf Centrom i OpaSailing ...