Početna - IZDVOJENO - Turistička zajednica Opatije objavila raspored potpora, najviše novca Tremissisu
opatija
web

Turistička zajednica Opatije objavila raspored potpora, najviše novca Tremissisu

Turistička zajednica Grada Opatije u sklopu sjednice svog Turističkog vijeća ove je srijede, 21. ožujka, usvojila rapodjelu novčanih potpora za manifestacije koje su se već održale u prvom dijelu ove godine ili se održavaju do kraja 2018. godine.

I ovog puta budžet za sufinanciranje manifestacija iznosio je 350 tisuća kuna, a ukupno gledano najviše novca ide tvrtki Tremissis d.o.o. koja će organizirati dvije manifestacije, od kojih bi jedna s obzirom na njezin naziv, Spring Fest, trebala biti iznimno brzo, ali zasad o njoj nema nikakvih informacija. Na čelu tvrtke Tremissis nalazi se direktorica Daria Grošić, a dodijeljena joj je ukupna novčana potpora od 28 tisuća kuna.

Pojedinačno gledano najznačajniju potporu od 22 tisuće kuna dobila je tvrtka EOL Solutions d.o.o. za organizaciju plesne manifestacije DanceStar, a nakon njih slijedi obrt dBoki s potporom od 20 tisuća kuna za  “Blame it on the boogie”.

Značajniju potporu dobili su još 18. Liburnia Jazz, Kvarner Wine Fest, 14. europsko prvenstvo za mlade u bridžu i Markova.

Cijelu raspodjelu novčanih sredstava možete pogledati ovdje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obavijest za roditelje – cijepljenje

Sva će cijepljenja biti završena na vrijeme   Zbog upita roditelja kako u opatijskoj pedijatrijskoj ambulanti nema cjepiva za njihovu ...