Početna - IZDVOJENO - Turistički cvijet za Milenij hotele i Marini Ičići
turisticki cvijet
web

Turistički cvijet za Milenij hotele i Marini Ičići

Treće mjesto u kategoriji najboljih hotela s 5* pripalo je opatijskom hotelu Milenij, a Marina Ičići osvojilaje drugo mjesto u kategoriji srednjih marina u Hrvatskoj. Nagrade ”Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku” Hrvatske gospodarske komore dodijeljene su jučer u Sklopu Dana hrvatskog turizma, a dodjela nagrada održana je u sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Akcijom ”Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku” potiče se konkurentnost i podizanje razine kvalitete ponude proizvoda i usluga tvrtki i pojedinaca u turističkom sektoru hrvatskog gospodarstva. Nominacijom i dodjelom nagrada i priznanja najboljim turističkim destinacijama, hotelima, kampovima, marinama, plažama, kao i istaknutim pojedincima i institucijama stvara se pozitivna kompetitivnost na sve zahtjevnijem turističkom tržištu.

Dni hrvatskog turizma otvoreni su jučer, a okupljaju oko 2000 djelatnika iz turizma iz cijele Hrvatske. Dani su otvoreni okruglim stolom na kojem je ministar turizma Darko Lorencin poručio kako, usprkos rastu fizičkog i financijskog prometa te investicija, Hrvatskoj još uvijek nedostaje profiliranih i tematskih turističkih proizvoda.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ugostiteljska škola Opatija postaje regionalni centar kompetentnosti

Ugostiteljska škola Opatija imenovana je regionalnim centrom kompetentnosti u (pod)sektoru turizam i ugostiteljstvo te je nositelj dva projekta u vrijednosti ...