Početna - IZDVOJENO - Turnir i zabava u Klubu 60+ uoči Dana žena

Turnir i zabava u Klubu 60+ uoči Dana žena

Povodom Dana žena u Klubu 60+ u utorak, 6. ožujka organiziran je turnir u briškuli i trešeti za žene uz zakusku koju je pripremio kulinarski chef Kristian Kozmić.

Aktivnosti uoči proslave 8. marta se nastavljaju i danas poslijepodne, kada će biti otvorena izložba slika članica kluba posvećena ženama te prigodna fešta uz opatijskog glazbenika Salpu.

Na turniru je sudjelovalo dvadesetak članica Kluba 60+ uz gošće iz Matulja i Lovrana, a prvo mjesto osvojile su Matuljke, druge su bile Lovranke, dok su Opatijke zauzele treće mjesto. Sudionice su dobile prigodne medalje, a Grad Opatija je pobjednice nagradio besplatnim kartama za kino projekciju u Gervaisu.

Članicama Kluba 60+, ravnateljici CK Đani Pahor i voditeljici Kluba Rajki Mušćo pridružio se jučer i gradonačelnik Ivo Dujmić te im čestitao Dan žena i pozvao ih da 8. ožujka dođu ispred tržnice, gdje će ih darivati cvijećem. Pritom je pohvalio rad Kluba i aktivnosti koje provode tijekom cijele godine.

Klub 60+ je jedan je od značajnih programskih aktivnosti Gradskog društva Crvenog križa (GDCK) Opatije financiran iz proračuna Grada Opatije. Prostorije kluba uređene su poput obiteljskog dnevnog boravka s lijepom terasom, a blizina banke, tržnice, pošte, apoteke i autobusne stanice doprinosi dobroj posjećenosti klubu.

Članom Kluba 60+ postaje se ispunjavanjem pristupnice i plaćanjem godišnje članarine, a članom se može postati bez obzira na godine života, pa tako, unatoč imenu 60+, neće odbiti ni one mlađe od 60 godina koji se žele uključiti u njihove aktivnosti. Široka je lepeza aktivnosti koje se provode u klubu, a sve njih iniciraju sami članovi koji u njima i sudjeluju.

Kroz aktivnosti koje se provode svatko od članova može pronaći nešto za sebe i na taj način ispuniti svoju svakodnevicu, jer dobro osmišljena organizacija slobodnog vremena osoba treće životne dobi od velikog je značaja za njihovo cjelovito psihofizičko zdravlje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Oleg Medica putuje u Tanzaniju volontirati u sirotište Sv. Ante

Oleg Medica najavio je svoje putovanje u Tanzaniju kako bi volontirao u sirotištu Sv. Ante.Udruga “KOLAJNA LJUBAVI” osnovana je s ...