Početna - AUTOMOTO - Tvrtka Rimac traži 11 radnika, u dva dana dobio više od 500 molbi
rimac automobili
foto: web

Tvrtka Rimac traži 11 radnika, u dva dana dobio više od 500 molbi

Rimac automobili je hrvatska tvrtka za proizvodnju vrhunskih električkih vozila osnovana 2009. godine sa sjedištem u Svetoj Nedelji. Rimac je razvio i predstavio automobilski koncept električnog automobila Concept_One, koji je kasnije krenuo u serijsku proizvodnju. Osnivač tvrtke je Mate Rimac koji je pretvorio svoj stari BMW E30 u trkaće električko vozilo.

Tvrtka Rimac automobili planira povećati broj radnika sa dvadeset i pet na pedeset, a iako imaju dosta prijava, neće naći radnike za sva mjesta. U samo dva dana primili su više od petsto molbi.

Rimac je rekao kako je u posljednje vrijeme imao više ponuda za ulazak u vlasničku strukturu ili preuzimanje cijele tvrtke, ali da imaju dovoljno kapitala te da ne razmišljaju o novim investitorima, a osobito ne o prodaji. Prioritet su im zapošljavanje novih ljudi i širenje proizvodnje. Za neka mjesta nemože pronaći radnike pa će uslijediti još jedan raspisani natječaj.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Kastvu započinju radovi proširenja gradilišta na Crekvini

Od utorka 19. siječnja privremeno neće biti moguće parkiranje na Crekvini radi daljnjeg širenja gradilišta.Za stanovnike stare jezgre osiguran je ...