Početna - AUTOMOTO - Tvrtka Rimac traži 11 radnika, u dva dana dobio više od 500 molbi
rimac automobili
foto: web

Tvrtka Rimac traži 11 radnika, u dva dana dobio više od 500 molbi

Rimac automobili je hrvatska tvrtka za proizvodnju vrhunskih električkih vozila osnovana 2009. godine sa sjedištem u Svetoj Nedelji. Rimac je razvio i predstavio automobilski koncept električnog automobila Concept_One, koji je kasnije krenuo u serijsku proizvodnju. Osnivač tvrtke je Mate Rimac koji je pretvorio svoj stari BMW E30 u trkaće električko vozilo.

Tvrtka Rimac automobili planira povećati broj radnika sa dvadeset i pet na pedeset, a iako imaju dosta prijava, neće naći radnike za sva mjesta. U samo dva dana primili su više od petsto molbi.

Rimac je rekao kako je u posljednje vrijeme imao više ponuda za ulazak u vlasničku strukturu ili preuzimanje cijele tvrtke, ali da imaju dovoljno kapitala te da ne razmišljaju o novim investitorima, a osobito ne o prodaji. Prioritet su im zapošljavanje novih ljudi i širenje proizvodnje. Za neka mjesta nemože pronaći radnike pa će uslijediti još jedan raspisani natječaj.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...