Početna - IZDVOJENO - U Galeriji Principij otvorena izložba fotografija “Županija u jednom danu”
web

U Galeriji Principij otvorena izložba fotografija “Županija u jednom danu”

U Galeriji Principij otvorena je izložba fotografija “Županija u jednom danu”. Prvu nagradu osvojila je fotografija Elme Dujić “Ledeni ukrasi na Risnjaku”, druga fotografija utrke “Homo si teć” Darka Ivoševića, a treća fotografija “Krčki most, Črišnjeva” Dragana Nišlera.

Diplome su dobili Miro Dežulović za fotografiju “Žirafe Terminal”, Vladimir Major za “Kraj igre” i Ana Bajek za “Život”, a pohvale Zoran Uzelac  za “Lučica Porat”, Edi Ilić za “Dolina”, Lea Grgurić za “Highway”, Jelena Ljubotina  za “Prati me” i Darko Mohar za “Na paši”.

“Županija u jednom danu” projekt je Fotosaveza Primorsko-goranske županije koji se provodi dva puta godišnje. Prošle je godine održan u travnju i listopadu, uz sudjelovanje 101 autora, sa 601 fotografijom, od kojih je 66 izabranih izloženo na ovoj izložbi. Ideja Fotosaveza Primorsko-goranske županije je da se angažira što više fotografskih autora te samog lokalnog stanovništva u snimanju i dokumentiranju prirodne i kulturne baštine ovog područja
Otvorenju izložbe u ime Primorsko-goranske županije nazočio je pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić.

Izložba je otvorena do 29. siječnja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...