Početna - IZDVOJENO - U hotelu Ambasador predstavljen TV reality show „Utakmica života“

U hotelu Ambasador predstavljen TV reality show „Utakmica života“

Sportsko-zabavni TV reality show „Utakmica života“ uskoro kreće s prikazivanjem! Ovaj zanimljiv TV format predstavljen je u četvrtak, 13. svibnja u hotelu Ambasador u Opatiji. Na predstavljanju panel je moderirala Jelena Lešić, a sudjelovali su idejni začetnik projekta Ivan Rukavina, nogometna legenda Aljoša Asanović koji vodi stručni stožer zadužen za trening i selekciju te Danijel Pranjić, bivši hrvatski nogometni reprezentativac, član stručnog stožera. Na panelu su bili i predstavnici sponzora projekta Liburnia Hotels & Villas predsjednik Uprave Vladimir Bošnjak, članica Uprave Barbara Mesić i član Uprave Johannes Böck, a u njihovom hotelu Ambasador nogometaši će tijekom showa biti i smješteni.
Koncept show-a je osmišljen tako da su se nogometaši u dobi od 18 do 25 prijavljivali i natjecali kako bi njih 30 ušlo u uži izbor. 17. svibnja njih 30 putuje u Opatiju gdje se zatim bore za 11 mjesta u „utakmici života“ za koju će biti odabrani nakon svih odrađenih zadataka u kampu i ocjene stožera.
„Ideja za Utakmicu života došla je kao rezultat želje da talentiranom nogometašu pružimo prvu, a nekome zadnju pravu šansu da ostvari svoje nogometne snove, a sve to pratimo kamerama i prikažemo zaljubljenicima u nogomet, no i svim ostalim ljudima koji žele gledati pozitivne i poticajne priče. Našoj nacionalnoj televiziji čestitam i zahvaljujem što su prepoznali ovaj, iz svake perspektive, pozitivan projekt! U ovoj sezoni klub partner je HNK Gorica, vrhunski posložen klub koji veliku pažnju daje mladim igračima, koji ima hrabrosti mladom igraču dati pravu priliku. Drago mi je što su i oni prepoznali našu priču i što zajedno ostvarujemo snove barem jednom od naših natjecatelja. Treba naglasiti i to da Gorica gotovo sigurno u idućoj sezoni igra europsko natjecanje, tako da naši natjecatelji imaju priliku u mjesec dana proći put od nižih liga do europskog nogometa! Finalnu utakmicu naši kandidati igraju protiv U20 reprezentacije, no to je ustvari nova U21 reprezentacija Hrvatske koja od jeseni kreće u novi kvalifikacijski ciklus. Reprezentativci koji će se suprotstaviti našim kandidatima su buduće zvijezde naše A reprezentacije i svjetskog nogometa!“ – povodom predstavljanja izjavio je Ivan Rukavina, idejni začetnik projekta
Za igrače su organizatori osigurali vrhunski opremljen nogometni kamp u Opatiji gdje će iduća dva tjedna intenzivno trenirati po najmodernijim metodama i pripremati se za svoju utakmicu života pod budnim okom nogometne legende Aljoše Asanovića i njegovog stručnog stožera. U stožeru je i bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić koji je za Hrvatsku igrao 58 puta, uspješno je igrao za Bayern i drugim europskim klubovima, a karijeru je nastavio na Cipru. Igrače u kampu očekuju velik izazov, zahtjevni treninzi, ali i prilika da na kraju svoje snage odmjere s mladom generacijom nogometaša, U-20 reprezentacijom Hrvatske.
„Nogometaši koji sudjeluju u ovom projektu su dobili program, već se mentalno i fizički pripremaju i do utakmice života vrijedno će svi trenirati u nogometnom kampu koji je vrhunski opremljen za treninge koji ih čekaju i koji neće biti lagani. Mi ćemo se baviti onime što je naš profesionalni zadatak da ih pripremimo najbolje što možemo za ovu „utakmicu života“. Pobjednik će morati imati kvalitete koje ima jedan uspješan nogometaš, a to su karakter i talent.“ – istaknuo je Aljoša Asanović, glavni trener „Utakmice života“
Igrači će imati nakon napornog treninga vremena i za opuštanje i uživanje u hotelu Ambasador iz grupacije hotela Liburnia Hotels & Villas gdje će boraviti tijekom natjecanja. Barbara Mesić, članica Uprave Liburnia Hotels & Villas povodom predstavljanja projekta je izjavila:
„Iznimno mi je drago što je organizator prepoznao Opatiju kao sportsku destinaciju i što će Liburnia biti dio ovog spektakla koji prethodi dugo očekivanom Europskom nogometnom prvenstvu. Opatija je moderna turistička destinacija koja zaista ima što za ponuditi i zato nas posebno vesele ovakva događanja koja cijeloj Hrvatskoj pričaju priču o našem gradu. Svim sudionicima showa želim puno sreće te da se osjećaju sigurno i ugodno tijekom boravka u hotelu Ambasador i Opatiji.“
Tko će biti najbolji igrač i postati prvoligaš s potpisanim ugovorom na godinu dana saznat ćemo na kraju reality show-a “Utakmica života”. Uzbuđenje, napetost i zabava su zagarantirani jer će gledatelji od 25. svibnja imati priliku kroz 7 epizoda u prime time-u na HTV2 pratiti život igrača u kampu, kako se ponašaju u profesionalnim uvjetima, saznati što ih motivira i koliko daleko su spremni ići za pobjedu.
Serijal završava live prijenosom na HTV2 selekcije “Utakmice života” vs Hrvatska U-20, 2. lipnja 2021. na stadionu HNK Gorica. Nakon utakmice donosi se odluka tko je najbolji pojedinac kampa i utakmice i kao nagradu dobiva jednogodišnji ugovor s HNK Gorica i time zaokružuje svoju utakmicu života i dobiva priliku za novi napredak u karijeri.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Mladi Kastavci ostvarili sjajne rezultate na natjecanjima

Članovi Školskog sportskog društva Zvirić koji okupljaju učenike OŠ „Milan Brozović“ Kastav ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima. U Poreču ...