Početna - IZDVOJENO - U Hrvatskoj će se snimati britanski sportski reality show
pusti otok hrvatska
web

U Hrvatskoj će se snimati britanski sportski reality show

Britanska Tv mreža ITV uskoro u Hrvatskoj počinje snimati novi serijal u kojem će testirati fizičke i psihičke granice poznatih sportaša. Za sad nije poznato o kojim se sportašima radi, no poznato je kako će šesterodijelni show “Eternal Glory” voditi poznati britanski voditelj Richard Bacon.

Osam sportskih zvijezda prolazit će u emisiji niz izazova koji će testirati njihovu fizičku izdržljivost, brzinu reakcije, koordinaciju ruku i vida, agilnost, snagu, vizualizacije i slično. Svaka će se epizoda sastojati od četiri izazova, neki od kojih će se odigravati i u dubljem dijelu Jadrana, a kako epizode budu odmicale, sudionici će ispadati dok na kraju ne preostane jedan pobjednik.

Do sad su slični formati emisija prikazivali zvijezde kako kuhaju, plešu ili pjevaju, bit će zanimljivo vidjeti ih u malo drugačijim ulogama, uz koje će otkriti ponešto iz svojih karijera i privatnih života.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...