Početna - IZDVOJENO - U Hrvatskoj će se snimati britanski sportski reality show
pusti otok hrvatska
web

U Hrvatskoj će se snimati britanski sportski reality show

Britanska Tv mreža ITV uskoro u Hrvatskoj počinje snimati novi serijal u kojem će testirati fizičke i psihičke granice poznatih sportaša. Za sad nije poznato o kojim se sportašima radi, no poznato je kako će šesterodijelni show “Eternal Glory” voditi poznati britanski voditelj Richard Bacon.

Osam sportskih zvijezda prolazit će u emisiji niz izazova koji će testirati njihovu fizičku izdržljivost, brzinu reakcije, koordinaciju ruku i vida, agilnost, snagu, vizualizacije i slično. Svaka će se epizoda sastojati od četiri izazova, neki od kojih će se odigravati i u dubljem dijelu Jadrana, a kako epizode budu odmicale, sudionici će ispadati dok na kraju ne preostane jedan pobjednik.

Do sad su slični formati emisija prikazivali zvijezde kako kuhaju, plešu ili pjevaju, bit će zanimljivo vidjeti ih u malo drugačijim ulogama, uz koje će otkriti ponešto iz svojih karijera i privatnih života.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Položeni vijenci i zapaljene svijeće u povodu Dana grada Opatije

U povodu obilježavanja Dana grada gradonačelnik Fernando Kirigin, zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić i predsjednica Gradskog vijeća Neva Slani položili su ...