Početna - NOVOSTI - U Kastvu održan Novoletni koncert Spinčićeve muzike
foto: web

U Kastvu održan Novoletni koncert Spinčićeve muzike

U prepunoj kastavskoj školskoj sportskoj dvorani, pod ravnanjem dirigenta Gorana Prše, a voditelja programa Jose Krmpotića, održan je tradicionalni Novoletni koncert Glazbenog društva Spinčići ili Spinčićeve muzike. Tim su koncertom, kako tradicija nalaže, članovi društva poželjeli svima sretnu i uspješnu Novu Godinu.

Kao uvod u koncert, s dvije božićne skladbe, predstavili su se učenici Interne glazbene škole Društva, čiju je izvedbu mnogobrojna publika ispratila velikim pljeskom. Nakon njih nastupio je puhački orkestar Glazbenog društva Spinčići, kao solisti nastupili su Matej Mijalić na violini te klarinetist Arian Skoki, dok je Daniel Šimek predstavio svoje vokalne sposobnosti izvedbom pjesme ‘Mirno spavaj ružo moja’ nedavno preminulog Vinka Coce.

U sklopu koncerta uručene su i nagrade za 35 godina članstva u glazbi Ranku Vlahu i Oliveru Grbcu, Lauri Rubeša, Ninu Sinčiću, Zoranu i Robertu Butorcu za 25 godina, Tanji Grbac za 15 godina, a nagrada za ‘Moj prvi nastup’ klarinetistima Antoniu Afriću i Teu Stipančiću te trubaču Renatu Kinkeli.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...