Početna - IZDVOJENO - U Lovranu se gradi prvi liburnijski hostel
hostel lovran

U Lovranu se gradi prvi liburnijski hostel

Bivši hotel »Meridional« u Lovranu priprema se za veliku rekonstrukciju i obnovu.

Zatvoreni lovranski hotel “Meridional” postat će hostel s oko 120 moderno i kvalitetno uređenih dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Svaka  soba raspolagat će  kupaonicom, čime će razina usluge i koncept koji je uobičajen za hostelski smještaj biti podignut na višu razinu.

Nekadašnji hotel Meridional, prema najavama trebao bi biti prvi hostel na području Opatijske rivijere, a izgradit će ga Milenij hoteli iz Opatije.

Iz Milenij hotela najavljuju da se tijekom ove jeseni kreće u obnovu i rekonstrukciju zapuštenog “Meridionala”, inače velike zgrade koja se po mnogima nalazi na posebno atraktivnom lovranskom dijelu u neposrednoj blizini plaže Kvarner, koji bi kroz svega nekoliko mjeseci trebao otvoriti svoja vrata.

Priče o izgradnji hostela u Lovranu nisu nove te treba pričekati što će uistinu biti od ove najavljene investicije za što, po svemu sudeći, neće trebati mnogo. Voditelj korporativnih komunikacija Milenij hotela Ivan Sarajlić ističe kako je investicija obnove “teška” 5 milijuna eura, a radovi pripreme gradilišta kreću već za 10 dana!

Otvaranje je planirano za ožujak 2014.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...