Početna - IZDVOJENO - U Opatiji idućeg tjedna sajam Relax Adria

U Opatiji idućeg tjedna sajam Relax Adria

U Opatiji se od četvrtka, 14. do subote, 16. ožujka održava Relax Adria, sajam bazena, sauna, outdoor namještaja, fitness opreme te wellness i spa opreme. Na sajmu nastupa više od 50 odabranih izlagača koji predstavljaju proizvode i usluge namijenjene za pripremu sezone i podizanje kvalitete

U sezoni koja je pred vratima kvaliteta je i dalje imperativ. Sajam Relax Adria i ove godine u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković predstavlja niz noviteta te bogat izlagački program namijenjen turističkom sektoru koji upravo sada kreće u finalnu pripremu objekata za prve goste.

Na jedinom specijaliziranom sajmu ove vrste predstavlja se više od 50 odabranih izlagača iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Austrije i Češke, a osim hotelijerima, ugostiteljima, te vlasnicima vila i kuća za odmor, Relax Adria je namijenjen arhitektima i projektantima te investitorima u segmentu turizma.

BROJNI NOVITETI NA SAJMU
Izlagački program obuhvaća klasične bazene i njihovo projektiranje i održavanje, najnovije modele hidromasažnih bazena, sauna i wellness sadržaja, no i širok asortiman opreme, alata i usluga za uređenje okoliša, namještaj za terase i vanjske prostore, tende, sjenila i dekore, kao i asortiman ležaljki i opreme za uz bazene i plaže te fitness opremu.

Kao i svake godine, na sajmu će biti predstavljeni i novi proizvodi na hrvatskom tržištu. Spa Studio tako predstavlja najnoviju generaciju hidromasažnih bazena sa sustavom dezinfekcije vode uz pomoć soli, kao i novu varijantu saune S1, koja je posebno namijenjena za hotelske sobe i privatne objekte. Po prvi će puta biti predstavljeni i suncobrani za ugostiteljstvo slovenskog proizvođača Border, s ugrađenim mjeračem brzine vjetra i automatskim zatvaranjem. Izdvajamo i MultiPower station – višenamjensku spravu koja kombinira pet sprava za vježbanje, te je odlično rješenje za manje turističke objekte koji žele ponuditi fitness sadržaj svojim gostima.

Uz cjelovit izlagački program, sajam prati i bogat i konferencijski program. Novitet ovogodišnjeg sajma Relax Adria je Wellness Architect Day koji se održava u četvrtak, 14. ožujka od 14.30 sati nadalje, s predavanjima namijenjenima hotelijerima, arhitektima i projektantima. Petak, 15. ožujka održava se Marketing Masterclass na kojem će riječi biti o novim trendovima digitalnog marketinga i prodaje u turizmu, a namijenjen je zaposlenima u marketingu i prodaji, malim i obiteljskim hotelima te vlasnicima vila i kuća za odmor.

Za vrijeme trajanja konferencije, u maloj dvorani sajma Relax Adria bit će postavljena izložba radova Društva arhitekata Rijeka. Izložba obuhvaća sedamdesetak radova, koji prikazuju raspon i raznolikost projekata, radova članova DAR-a ostvarenih proteklih godina.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...