Početna - IZDVOJENO - U Opatiji krali lim, a u Viškovu motorističku opremu
provala
foto: web

U Opatiji krali lim, a u Viškovu motorističku opremu

Kako doznajemo iz PU primorsko-goranske, opatijska policija traga za nepoznatim počiniteljima koji su otuđili više od dvjesto kilograma bakrenog lima. Prema dosadašnjim saznanjima kazneno djelo krađe počinjeno je krajem studenog ove godine iz kruga jednog od opatijskih hotela. Vlasnik otuđenog lima, tvrtka sa sjedištem u Opatiji oštećen je za nekoliko tisuća kuna.
Za to vrijeme policijski službenici III. policijske postaje Rijeka pronašli su počinitelje kaznenog djela teške krađe na štetu 33-godišnjaka s područja Viškova. Radi se o dvojici hrvatskih državljana koje policija sumnjiči za provalu u skladište i garderobni ormar na području Delte u Rijeci. Provalu su počinili početkom rujna ove godine te otuđili motorističku opremu: jaknu, kacigu, štitnike za leđa i rukavice. Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku. Šteta se procjenjuje na oko 6 000 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...