Početna - IZDVOJENO - U Opatiji usvojen drugi ovogodišnji rebalans proračuna
foto: web

U Opatiji usvojen drugi ovogodišnji rebalans proračuna

Na redovnoj sjednici opatijskog Gradskog vijeća, među opsežnim dnevnim redom našao se i drugi ovogodišnji rebalans proračuna koji je, pri tom, i usvojen.
Riječ je, naime, o smanjenju planiranih prihoda za financiranje gradnje komunalne infrastrukture od strane privatnih investitora; konkretno, riječ je o izgradnji dijela ceste Kosićevo – Vaga, gdje je izvjesno da privatni investitori neće u roku u kojem je bilo planirano realizirati ovu cestu, pa izostaju sredstva koja bi uplatili u proračun.

Manjak u proračunu u odnosu na planirane prihode od prodaje projektne dokumentacije rezultat je i toga što nije bilo zainteresiranih na provedenom natječaju za Garažno poslovni centar na tržnici.

Također, nije usvojen ni prijedlog oporbe za ukidanje novčane naknade svim članovima Gradskog vijeća Grada Opatije, predsjednicima i članovima nadzornih odbora i upravnih vijeća svih gradskih komunalnih tvrtki i ustanova u kojem je Grad Opatija vlasnik/suvlasnik, te ukidanje svih naknada predsjednicima i članovima gradskih komisija i odbora pri Gradu Opatiji i Gradskom vijeću Grada Opatije.

Sve ostalo, što se na dnevnom redu našlo, je usvojeno.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...