Početna - IZDVOJENO - U Opatiju dolaze aktualni europski malonogometni prvaci
marino cvetković
arhiva

U Opatiju dolaze aktualni europski malonogometni prvaci

Hrvatska reprezentacija u futsalu sastat će se 23. rujna s nacionalnom selekcijom Italije.

Stankovićevi izabranici okupit će se 20. rujna kako bi odigrali dva prijateljska susreta s Talijanima, aktualnim europskim prvacima, jedan u Novigradu, a slijedeći u Opatiji. Utakmica u Opatiji održat će se 23. rujna, s početkom u 19:30 sati u sportskoj dvorani Marino Cvetković, a organizaciju iste pomogli su Auro domus, Automatic servis i Grad Opatija.

Izbornik Mato Stanković sastavio je popis kandidata na kojemu se nalaze Saša Babić (Pesarofano), Kristijan Grbeša (Nacional), Vedran Matošević (Nacional), Luka Perić (Nacional), Franco Jelovčić (Split Tommy), Josip Suton (Split Tommy), Jakov Grcić (Split Tommy), Ivo Jukić (Split Tommy), Duje Bajrušović (Split Tommy), Andrej Pandurević (Osijek Kelme), Dario Marinović (Elpozo Murcia), Matija Capar (Futsal Dinamo), Matej Horvat (Futsal Dinamo), Franko Bilić (Ekonomac), Maro Đuraš (Square), Marinko Šamija (Square) i Duško Martinac (Vrgorac).

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz, a ulaznice se mogu nabaviti na ulazu u Opatijsku sportsku dvoranu Marino Cvetković.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Dujmić odgovorio na Kiriginove navode o minusima

Izgleda da je “fer gradonačelnik” još uvijek u izborima i nastavlja iznositi neistine na moj račun, sada izjavljujući da je ...