Početna - IZDVOJENO - U petak i subotu ograničenja u prometu kod gradilišta rotora Martinkovac

U petak i subotu ograničenja u prometu kod gradilišta rotora Martinkovac

Gradski prometni centar izvješćuje javnost da će se u petak, 31. kolovoza 2018. godine tijekom jutra odvijati radovi na asfaltiranju sjevernog privoza Ulice Martinkovac na raskrižju sa Ulicom Miroslava Krleža (vezano za izgradnju rotora Martinkovac).

Za vrijeme asfaltiranja, promet će se odvijati suženim kolnikom pod ručnom regulacijom prometa na privozu Srdoči te se stoga mole vozači tog dijela Grada Rijeke korištenje obilaznih pravaca.

Također, tijekom petka (31. kolovoza 2018.) i subote (01. rujna 2018.), odnosno u razdoblju od 23:00 do 05:30 sati zbog radova na spajanju oborinskog kolektora, promet će biti zatvoren za sav promet u ulici Martinkovac.
Kao glavni obilazni pravac prometovanja za vrijeme izvođenja radova koristiti će se dio Ulice Tina Ujevića, od raskrižja sa Ulicom Dražice, u nastavku preko Ulice Dobriše Cesarića do raskrižja sa Ulicom Miroslava Krleže, koja će se za vrijeme odvijanja radova privremeno preregulirati iz jednosmjernog u dvosmjerni način prometovanja.

Mole se svi sudionici u prometu da obrate pozornost na regulaciju prometa te se upozoravaju na obvezu poštivanja privremene prometne signalizacije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...