Početna - IZDVOJENO - U Policijsku upravu primorsko-goransku stigli policajci iz drugih policijskih uprava
Policija
arhiva

U Policijsku upravu primorsko-goransku stigli policajci iz drugih policijskih uprava

Danas je u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj upriličen prijem policijskih službenika iz drugih policijskih uprava koji će tijekom narednih mjesec dana biti na ispomoći svojim kolegama u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.

Načelnica Policijske uprave pozdravila je policajke i policajce zaželjevši im dobrodošlicu te istaknula važnost međusobne policijske suradnje u osiguravanju optimalnog stanja sigunosti na području Primorsko-goranske županije. Dosadašnja iskustva pokazala su pozitivne učinke, pa će zasigurno policijski službenici koji su došli na ispomoć iz drugih policijskih uprava svojim znanjem, trudom i profesionalnošću doprinijeti dobrom stanju sigurnosti svih građana i turista.

U ovoj smjeni to su policijske službenice i policijski službenici iz zagrebačke, osječko-baranjske, karlovačke, vukovarsko-srijemske, brodsko-posavske, krapinsko-zagorske i bjelovarsko-bilogorske policijske uprave. Radit će na poslovima prometne, granične i temeljne policije, kao i njihove kolege koji su te poslove obavljali tijekom ispomoći u ovoj Policijskoj upravi u proteklih mjesec dana.

Policijski službenici zajedno s rukovoditeljima policijskih postaja u koje su raspoređeni, otišli su na mjesta gdje će u narednih mjesec dana obavljati svoje policijske poslove.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Marinićima kreće gradnja nove osnovne škole vrijedne 80 milijuna kuna

Župan Zlatko Komadina izvijestio da su na prošlotjednom kolegiju usvojeni, između ostalog, izvještaji o poslovanju županijskih ustanova u kulturi, Pomorskog ...