Početna - IZDVOJENO - U Rijeci prvi caffe posvećen modi
Foto: web

U Rijeci prvi caffe posvećen modi

Rijeka je ovaj tjedan dobila prvi fashion café, fashion café Lobby u Ulici Pavla Rittera Vitezovića čijem su otvorenju nazočila brojna poznata lica poput Nevena Ciganovića, Ecije Ivušić, Maje Sulić, Lade Kajfež te Ivone Maričić i Nikoline Tomljanović iz grupe E.N.I. koja je u glazbenom dijelu programa otpjevala svoj prvi samostalni singl »Budi tu«.

Predstavljanju novog kafića nazočila je i riječka manekenka Nikolina Miletić te njezina zagrebačka kolegica Iva Jerković koja je postala kuma fashion cafea Lobby.

U sklopu svečanog otvaranja koje je vodio Davor Garić, održana je i modna revija na kojoj su najnovije mini-kolekcije predstavili poznati riječki brendovi – Hero 4 heroes dizajnerice Marijane Hero, Kaya design Kristine Nikolić i Peperoncina design Milene Kapetanović.
Voditeljica cafea i osoba koja je osmislila ideju modnog kafića vlasnica je LaVie Photo studija, riječka fotografkinja Viviana Lokmer Šulina čije atraktivne modne i boudoir fotografije krase zidove lokala.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sutra se otvaraju granice, kafići i hoteli u Sloveniji

Zahvaljujući boljoj epidemiološkoj situaciji od sutra se u Sloveniji otvaraju granice statističkih regija, od subote se dopušta rad lokala i ...