Početna - IZDVOJENO - U Rijeci uskoro Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU primorsko-goranske

U Rijeci uskoro Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU primorsko-goranske

16. ožujka 2018. godine s početkom u 10 sati u sportskoj dvorani Centra Zamet u Rijeci, Trg riječkih olimpijaca 1, održat će se Dan otvorenih vrata Policijske akademije i Policijske uprave primorsko-goranske.

Tom prilikom će se održati niz različitih aktivnosti u cilju privlačenja što većeg broja zainteresiranih  kandidata za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2018./2019.

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske prezentirat će praktična znanja i vještine koje se mogu steći tijekom školovanja na Policijskoj školi. Uz navedeno, „demo timovi“ policijskih službenika praktično će pokazati kako se pravilno koristi i rukuje vatrenim oružjem, primjenjuju policijske ovlasti te tehnike borilačkih vještina. Osim toga pokazat će se i moći provjeriti razina tjelesnih i motoričkih sposobnosti kandidata koje su inače potrebne za upis u Policijsku školu.

Policija će prikazati dijelove tehnike i opreme s kojom raspolaže i svakodnevno se koristi poput opreme za izuzimanje otisaka, skidanje tragova, opreme za protueksplozijsku zaštitu, prometne opreme i opreme interventne i specijalne policije, granične i pomorske policije.

“Posjetite Dan otvorenih vrata, upoznajte se s uvjetima natječaja za zanimanje policajac/policajka objavljenom 1. ožujka 2018. godine. Proširite sliku o radu policije, njenom osposobljavanju i obrazovanju, mogućnostima zapošljavanja. Poseban poziv upućujemo onima koji imaju želju postati policajac ili policajka, hrvatski su državljani sa završenom četverogodišnjom srednjom školom i mlađi od 28 godina. Ovo je prilika i svim drugim građanima da se pobliže upoznaju s radom policije, opremom i tehnikom koju koriste u svakodnevnom radu”, poručuju iz policije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

voda

Grad Opatija ne želi dati suglasnost na ogromno poskupljenje vode

Grad Opatija zaprimio je zahtjev Liburnijskih voda d.o.o. za izdavanje suglasnosti za povećanje cijene vodnih usluga (vode, odvodnje i pročišćavanja). Grad Opatija nije ...