Početna - IZDVOJENO - U sedam dana nestalo 12 osoba, šestero maloljetnika
Foto: www.nestali.hr

U sedam dana nestalo 12 osoba, šestero maloljetnika

Policija još uvijek traga za Željkom Bušljeta, Marijanom Kišanom, Ivanom Komadinom, Sandijem Koradeom, Romanom Mašićem, Ljubom Oršušem, Klaudijom Radojčić i Miroslavom Vukmanićem

Popis donosi Večernji.hr.

Antonela Barić (15) je visoka 157 centimetara, ima plavu kosu i zelene oči. Ima okruglo lice i slabije je tjelesne građe.

Marin Boban (18) je visok 180 centimetara, ima kestenjastu kosu i slabije je tjelesne građe.

Marin se u petak, 17. siječnja, udaljio s adrese u Malom Lošinju u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Zvonko Grublješić (18) se u nedjelju, 19. siječnja, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Ante Lalić (18) je visok 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči i ovalno lice.

Ante se u petak, 17. siječnja, udaljio s adrese u Splitu u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Joakim Marković (16) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe.

Joakim se u ponedjeljak, 20. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Dane Martinović (47) je visok 170 centimetara i jače je tjelesne građe.

Dane se u subotu, 18. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska 29 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu i traperice.

Klaudija Radojčić (14) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe.

Klaudija se u nedjelju, 19. siječnja, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu, Eugena Kumičića bb u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u ljubičaste tajice i zelenu majicu.

Sara Radojčin (16) je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Sara se u ponedjeljak, 20. siječnja, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Jadranka Šehagić (29) je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe.

Jadranka se u srijedu, 22. siječnja, udaljila s adrese u Jastrebarskom, Kolodvorska 60 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crno-bijelu jaknu s kapuljačom, plave traperice i nosila je crnu torbu.

Domagoj Treska (15) je visok 165 centimetara, ima svijetloplavu kosu i srednje je tjelesne građe.

Domagoj se u subotu, 18. siječnja, udaljio s adrese u Splitu, Hercegovačka 67 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Sanda Vetma (47) je visoka 165 centimetara, ima plavu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe.

Sanda se u srijedu, 22. siječnja, udaljila s adrese u Splitu, Fausta Vrančića 5 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u sive hlače, plavu jaknu i smeđe cipele.

Ivana Zastrižni (17) je visoka 175 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Ivana se u subotu, 20. siječnja, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Fotografije pogledajte na portalu Nestali.hr i ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...