Početna - IZDVOJENO - U tijeku su prijave za malonogometni turnir “Opatija 2016”
madona-opatija
Foto: FreePix.biz

U tijeku su prijave za malonogometni turnir “Opatija 2016”

Ljubitelji malog nogometa iz Rijeke i okolice imaju se čemu radovati nakon božićno-novogodišnjih blagdana. Malonogometni klub Gorovo i ove će godine u svojoj dvorani ugostiti ponajbolje malonogometne ekipe iz regije. Šesto izdanje Novogodišnjeg malonogometnog turnira bit će održano do 15. – 17. siječnja 2016. u dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji.

“Zbog nedostatka slobodnih termina u dvorani, ove godine smo prisiljeni smanjiti broj ekipa sudionica, stoga će se ove godine za prvo mjesto boriti svega 16 ekipa. Iako je to najmanji broj ekipa sudionica do sada, sigurni smo da to neće umanjiti kvalitetu natjecanja”, kazali su organizatori.

Turnir će se igrati po prilagođenim futsal pravilima, s loptom veličine 4, a poluvrijeme će trajati po 15 minuta. Četiri skupine po četiri ekipe razigravat će za plasman u četvrtfinale kada slijedi knock-out sistem.

Tri prvoplasirane ekipe podijelit će jamčeni nagradni fond od 11 000 kn, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 800 kn po ekipi. Prijave na turnir traju do 11. siječnja, a sve zainteresirane ekipe mogu se prijaviti na broj telefona 091 218 4015 i 091 518 5406.

Posljednjeg dana turnira održat će se i dječji turnr FUTSAL MINI – OPATIJA 2016. na kojem će se natjecati najmlađi nogometaši.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...