Početna - IZDVOJENO - U tijeku su radovi na održavanju Mosta hrvatskih branitelja
Most branitelja
web

U tijeku su radovi na održavanju Mosta hrvatskih branitelja

U srijedu su počeli radovi na održavanju Mosta hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. Radovi vrijedni 116.625,00 kuna s PDV-om uključuju sanaciju rukohvata, zamjenu svih brtvila na staklenim ogradama te servis rasvjete. Rok za dovršenje radova je 31. kolovoz, a za vrijeme trajanja radova most se neće zatvarati.

Radovima se predviđa sanacija rukohvata u dužini od 80 metara (demontaža, zamjena brtvila, zaštitni premaz i, prema potrebi, zamjena dotrajalih segmenata) te demontaža postojećih te zamjena svih brtvila na staklima ograde ukupne dužine 240 metara. U sklopu radova izvršit će se i servis LED rasvjete smještene u tijelu rukohvata.

Do sada je uklonjena sva LED rasvjeta i u tijeku je uklanjanje postojećih rukohvata koji se odvoze na radionički remont. Na staklo je u svrhu privremene zaštite ugrađen privremeni rukohvat. Radovi na zamjeni brtvi ogradnih stakala započet će 8. srpnja. Pranje mosta će biti privremeno obustavljeno do završetka radova.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...