Početna - IZDVOJENO - U Viškovu se otvara 89. Lidlova trgovina
Otvorenje Lidlove trgovine

U Viškovu se otvara 89. Lidlova trgovina

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, sa zadovoljstvom vas poziva da se pridružite otvaranju nove Lidlove trgovine u općini Viškovo, pete po redu na riječkom području. Ovim otvaranjem Lidlova prodajna mreža broji ukupno 89 trgovina u Hrvatskoj.

Svečano otvaranje nove Lidlove trgovine održat će se u četvrtak, 18. veljače 2016. u 8:00 sati na adresi Furićevo 23, Viškovo.

Trgovina u Viškovu zapošljavat će 21 osobu, a u izgradnju trgovine Lidl je investirao cca 3.7 milijuna eura, te će kao i preostalih 88 Lidlovih trgovina u Hrvatskoj, svojim će kupcima svakodnevno nuditi samo najsvježije i najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cijenama.

Trgovinu u Viškovu svečano će otvoriti voditeljica trgovine Aida Veljačić, uz pomoć načelnice općine Viškovo Sanje Udović i Olivera Dragojevića, poznatog pjevača i Lidlovog zaštitnog lica. Mažoretkinje iz Udruge Halubajke Viškovo otvorenje će uljepšati svojom koreografijom, a za sve posjetitelje Lidl je pripremio podjelu svojih finih peciva, slatkiša, kave i čaja te balona.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...