Početna - IZDVOJENO - Ubio je partnericu, a potom uzeo njenu karticu i otišao kockati
mario borić
foto: web

Ubio je partnericu, a potom uzeo njenu karticu i otišao kockati

Mario Borić se sumnjiči za teško ubojstvo iz koristoljublja svoje partnerice Silvane Nekić. Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela te osobito teških okolnosti počinjenja djela. Tijekom istražnog postupka nad njim bi se trebalo rpovesti i psihijatrijsko vještačenje, a istražitelji u međuvremenu slažu kockike stravičnoh mozaika koji je doveo do ubojstva.

Na ispitivanju pred tužiteljstvom se branio šutnjom, no zato je prethodno policiji opisao što se dogodilo. Kazao je kako su se stalno svađali, prekidali i mirili. Borić tvrdi da se samog ubojstva ne sjeća. Zna da ju je zgrabio za vrat, a nakon toga mu se smračilo i da se ničeg ne sjeća. Umotao ju je u plahtu, stavio vrećicu na glavu te je prkrio tepihom. Prije no što je izašao iz stana uzeo je njezinu kreditnu karticu, s njom je otišao do bankomata, podignuo novce te otišao u kasino i kockao dok sav novac nije potrošio. Nakon toga je prodao njezin mobitel a policije se sam prijavio kada je taj novac potrošio.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

117 stipendista Grada Opatije u tekućoj školskoj/akademskoj godini

Grad Opatija će u tekućoj školskoj/akademskoj godini imati čak 117 stipendista. Temeljem pristiglih prijava odobreno je 45 učeničkih stipendija, 61 studentska stipendija, ...