Početna - SPORT - Učka drito zdolun 2019.

Učka drito zdolun 2019.

U subotu, 4. svibnja 2019. održava se trail utrka “Učka drito zdolun”

Na lokaciji Vojak ‘ Medveja održat će se trail utrka za sve zaljubljenike trčanja i prirode. Utrka se možda čini lakšom utoliko što se trči s planine prema moru ali nije za nepripremljene trkače.

Obavezna oprema za sudjelovanje u utrci sastoji se od mobilnog telefona, osnovnog paketa prve pomoći i astro folije.

Prijave se otvaraju u Medveji u 8:00 ujutro i zatvaraju u 9:00 a petnaest minuta kasnije kreće se autobusom na start. Kronometarski start je na Vojaku u 10:30 prema startnim brojevima, od 1 do N, u razmaku od 30 sekundi a dodjela nagrada bit će u 14:00.

Prijaviti se možete OVDJE

Startnina koja iznosi 100 kn (PDV je uključen) uključuje sljedeće: organizaciju utrke, majicu, transfer na start, osiguranje utrke, topli obrok i sponzorske nagrade i uplaćuje se na žiro račun udruge SRK Alba, najkasnije do petka, 03. svibnja 2019. u punom iznosu. Natjecatelje koji ispune online prijavnicu, a ne uplate startninu do navedenog datuma smatrat će se da su odustali te mi startnina neće biti vraćena.

Iskusni organizatori iz udruge SRK Alba savjetuju vam da pokušate doći malo ranije da izbjegnete gužvu i preporučuju kabanice u slučaju kiše.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

NASCAR GP dolazi u Hrvatsku! Grobnik domaćin utrke

Nakon što je prije nepunih mjesec dana Hrvatska dobila potvrdu domaćinstva WRC-a, danas iz svijeta automobilizma stiže još jedna odlična ...