Početna - SPORT - Učka Trail

Učka Trail

Učka Trail jedinstven je spoj planine i mora, mediteranske klime, raznolike šumske flore, zelenog i plavog, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev, otoke i Istru na zapadu. Učka Trail nije samo utrka, već jedinstveno iskustvo i putovanje kroz očuvani krajolik Parka prirode Učka.

INFO
Izdanje: sedmo
Datum: 07. rujan 2019.
Lokacija: Park prirode Učka, Mošćenička Draga (start i cilj), Kvarner, Hrvatska
Utrke: Green – 42km, Blue – 31km, Perun – 16km

UTRKE
Učka TRAIL ti nudi 3 utrke/dužine: GREEN – 42km, BLUE – 31km, PERUN – 16km.

PRIJAVE – INFO
Prijave se otvaraju 01. prosinca 2018. i zatvaraju 26. kolovoza 2019. u 12.00h ili ranije, ukoliko je za event
(ukupno na sve 3 utrke) prijavljen max.broj od 450 natjecatelja. Prijava se smatra kompletnom ispunjenom predprijavom (online obrazac) i uplatom startnine do 26. kolovoza 2019.

LOKACIJA
Lokacija starta i cilja utrke je malo ribarsko i turističko mjesto Mošćenička Draga na istočnoj obali Istarskog poluotoka, u podnožju planine Učka.

OBAVEZNO PROČITATI!

Natjecatelj je svojom prijavom izravno suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost, da je upoznat sa pravilima
i propisima utrke kojih će se pridržavati kao i mogućim rizicima koje natjecanja serijala KVARNER TRAILS sadrže.

Svojom prijavom natjecatelj izjavljuje da je upoznat sa popisom STROGO PREPORUČENE OPREME, iznimno važnom za njegovu osobnu sigurnost, te da se njenim nenošenjem izlaže povećavanom riziku od dehidracije, pothlađivanja, nemogućnosti saniranja ozljeda, nemogućnosti poziva u pomoć, nemogućnosti pomaganja povređenim natjecateljima, nemogućnosti kontaktiranja organizatora pa čak i smrti.

Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Cangzhou poslao donaciju Opatiji

U zagrebačku zračnu luku Franjo Tuđman jučer je oko 12.30 izravno iz Šangaja sletio zrakoplov s oko 70 tona zaštitne ...