Početna - IZDVOJENO - Udruga Hrabro dijete za Enu Šarac dobila 65.000 kuna, a roditelje nitko nije nazvao
ena šarac
web

Udruga Hrabro dijete za Enu Šarac dobila 65.000 kuna, a roditelje nitko nije nazvao

Ostale smo šokirane kad smo čuli da je na izvodima udruge Hrabro dijete vidljivo da je uplaćeno 65.000 kuna s naznakom ‘Za liječenje Ene Šarac’, rekla je Enina majka Biserka. Ne može vjerovati da joj se u protekle dvije godine nitko iz udruge nije javio i rekao za uplate koje su bile itekako potrebne. Ali joj je na kućnu adresu stigla uplatnica za godišnju članarinu Udruge.

Novac koji je uplaćivan za Enu nikad nismo primili. Nitko nam nije rekao da je za Enu uplaćeno ni 100 kuna, jednostavno nismo ni znali da postoje te uplate. Tko god je uplatio za Enu, hvala im”, rekla je Biserka Šarac koja je kad je od Norinih roditelja na uvid dobila izvode s računa Udruge Hrabro dijete vidjela je na njima da su za Enu skupljale škole i vrtići, a to ju  je jako pogodilo jer im je krivo jer ljudi koji su joj željeli pomoći ni ne znaju da Ena novac nikad nije dobila.

Prema izvodima s računa Udruge Hrabro dijete za Enu Šarac je uplaćeno oko 65.000 kuna, a odgovor na upit zašto joj nisu isplatili novac – iz Udruge Hrabro dijete nje stigao.

Sad bi trebala u Beč na operaciju stopala. Tamo bi je trebali operirati, a kad smo im poslali njene nalaze napisali su da ne vjeruju da ona uopće hoda. Trebali bi ići kod njih da je pregledaju. Sad smo to opet odgodili, a ne znamo ni koliko bi ta operacija koštala.

Mi se nismo obratili javnosti za pomoć sve dok nam voda nije došla do grla i kad je trebala na operaciju tumora u Bruxelles. Ne daj bože da joj opet treba pokrenut ćemo novu akciju. No ništa od novca nismo uzeli sebi. Čim je prikupljen novac za operaciju, ja sam prekinula akciju, a kasnije smo se mi mučili i još smo dvije godine iza imali troškove. Međutim, kad sam doznala da je skupljeno koliko treba nismo htjeli da se dalje skuplja. Mi ovaj novac što je za Enu uplaćivan na račun Udruge Hrabro dijete sigurno ne bi zadržali za sebe već bi pomogli drugima. Ovo što su oni napravili je ružno i nije normalno”, rekla nam je Biserka Šarac.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...