Početna - GOSPODARSTVO - (U)gosti na doručku
ugostiteljska opatija

(U)gosti na doručku

Projekt Ugostiteljske škole u Opatiji je u sklopu projekta (U)gosti na doručku ugostio brojna poznata lica iz hrvatske javnosti i iz svijeta politike, točnije, na doručku su ugostili ministra znanosti obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu, zamjenika ministra zdravlja  Marijana Cesarika, pomoćnicu ministra znanosti, obrazovanja i sporta Sabinu Glasovac, savjetnicu ministra znanosti, obrazovanja i sporta Katju Vujasinović, zamjenika gradonačelnika Grada Opatije Fernanda Kirigina, zamjenika ravnatelja Thallassotherapije Opatija  Viktora Peršića te ravnatelje i učenike osnovnih škola s našeg područja kao i poznate liječnike.

Doručak se održao povodom Svjetskog dana srca, a promovirao se projekt “Shema školskog voća” i zdravstveni odgoj u školama, a sve prema modulu “živjeti zdravo”. Cilj projekta je  da učenici prva četiri razreda osnovnih škola barem jednom tjedno dobiju besplatno voće u školi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Crekvini se danas sade mlada stabla kestena

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac podijelio je vijest na svojoj službenoj Facebook stranici kako se danas sade mlada stabla kestena na ...