Početna - GOSPODARSTVO - (U)gosti na doručku
ugostiteljska opatija

(U)gosti na doručku

Projekt Ugostiteljske škole u Opatiji je u sklopu projekta (U)gosti na doručku ugostio brojna poznata lica iz hrvatske javnosti i iz svijeta politike, točnije, na doručku su ugostili ministra znanosti obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu, zamjenika ministra zdravlja  Marijana Cesarika, pomoćnicu ministra znanosti, obrazovanja i sporta Sabinu Glasovac, savjetnicu ministra znanosti, obrazovanja i sporta Katju Vujasinović, zamjenika gradonačelnika Grada Opatije Fernanda Kirigina, zamjenika ravnatelja Thallassotherapije Opatija  Viktora Peršića te ravnatelje i učenike osnovnih škola s našeg područja kao i poznate liječnike.

Doručak se održao povodom Svjetskog dana srca, a promovirao se projekt “Shema školskog voća” i zdravstveni odgoj u školama, a sve prema modulu “živjeti zdravo”. Cilj projekta je  da učenici prva četiri razreda osnovnih škola barem jednom tjedno dobiju besplatno voće u školi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preminuo Duško Paro, veliki opatijski skladatelj!

Duško Paro- r. 26.05.1937. u Pagu-preminuo 19.10.2021. u Rijeci Skladatelj zabavne glazbe,tekstopisac,pjevač,autor brojnih hitova i evergreen pjesama Duško Paro je ...