Početna - IZDVOJENO - Uhićenja policajaca

Uhićenja policajaca

Jučer na izvanrednoj održanoj konferenciji za tisak u  Policijskoj upravi primorsko-goranske županije iznijeti su podaci o pet uhićenih osoba, od kojih su četvorica djelatnici  Istarske Policijske uprave. Gore od te vijesti zvuči i podatak da su trojica od četiri policijska djelatnika radili u Odjelu za borbu protiv droga, a  između ostalog terete se i za prodaju narkotika.

Osim za trgovanje drogama, terete se i za uzimanje novca u zamjenu za zaštitu, odavanje informacija o nizu službenih akcija, koje su uslijed toga rezultirale neuspjehom.Uhićeni policajci su suspendirani, jer se osim kaznenog postupka protiv njih pokreće i disciplinski.

U jučerašnjim poslijepodnevnim satima, uhićeni su sprovedeni na ispitivanje u riječki Uskok. Glasnogovornica ravnateljstva MUP-a Hrvatske je potvrdila uhićenja,  ali obzirom da se radi o djelima iz područja Uskoka, to su za sada jedine dostupne informacije.

Neslužbeno saznajemo da su uhićenju policajaca prethodila uhićenja “dilera”  prije par mjeseci sa područja Istre ,  koji su i odali svoje suradnike.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...