Početna - IZDVOJENO - Ulaznice za opatijski koncert Balaševića rasprodane u samo četiri minute
11.08.2012., Opatija - Koncert Djordja Balasevica Osmjeh se vratio u grad na Ljetnoj pozornici. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Ulaznice za opatijski koncert Balaševića rasprodane u samo četiri minute

Đorđe Balašević bez ikakve sumnje jedan je od najpopularnijih glazbenika u cijeloj našoj regiji, pa je najava njegova dolaska 21. ožujka u Centar Gervais koji može primiti svega 500-tinjak posjetitelja prilično iznenadila.

Svima je bilo jasno da u Centru Gervais neće biti dovoljno mjesta za sve oni koji bi htjeli uživati u njegovom programu “Kalendar mog djetinjstva”, po naslovu njegova nedavno objavljenog romana autentične forme. No, malo tko je ipak očekivao da će apsolutno sve ulaznice biti rasprodane, kako saznajemo, u svega četiri minute.

Nijedan dosadašnji koncert u Centru Gervais nije uspio rasprodati ulaznice u svega nekoliko minuta, i to usred noći, s obzirom na to da su ulaznice puštene u pretprodaju u ponoć tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak.

Mnogi se zbog toga nadaju još jednom dodatnom terminu u Centru Gervais, no zasad o tome nema informacija. Poznato je ipak da već idućeg dana nakon nastupa u Opatiji Balašević ima zakazan i nastup u Karlovcu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Akcija deratizacije na području Lovrana

Jesenska akcija obavezne preventivne deratizacijske mjere na području Općine Lovran provodit će se od 24. rujna do 30. rujna ove ...