Početna - IZDVOJENO - Uoči utakmice na Kantridi
Foto: web

Uoči utakmice na Kantridi

Jedini cilj je odigrati pravu utakmicu. Mi smo u Europi, što ne znači da ne želimo pobijediti u svakom sljedećem susretu kazao je Igor Tudor uoči današnjeg derbija u Rijeci. Utakmica se igra na Kantridi u 15 sati. Kao najopasnijeg suparničkog igrača Tudor navodi bivšeg hajdukovca Anasa Sharbinija. Tudor je također pohvalio trenera Rijeke Matjaža Keka, te istaknuo kako ga jako cijeni te smatra da je on korektna osoba i osvježenje za hrvatski nogomet. Naglašava kako se vesele toj utakmici, gdje postoji sportski rivalitet dvije ekipe, te ne vjeruje u natpise da je Kek izjavio kako već razmišlja o slavlju nakon utakmice.
Promatrajući statistike s posljednjih utakmica jasno se vidi da Hajduk nije pobijedio Rijeku u posljednjih šest utakmica, a Kantrida je Bijelima posebno nezgodno gostovanje jer kako naglašava Tudor ondje vlada jedna atmosfera.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...