Početna - IZDVOJENO - Upaljena su božićna svjetla u Opatiji
svjetla
web

Upaljena su božićna svjetla u Opatiji

Sinoć su upaljena božićna svjetla na velikom boru i tako je započela božićna čarolija. Tako se Opatija pridružila svjetskom trendu po prvi put. Iako je vrijeme bilo kišno odaziv je bio odličan. Svi prisutni mogli su u božićnom ugođaju uživati uz kuhano vino ili kakao. Sve to odvijalo se u Milenij hotelima, na terasi hotela Continental.

Zabave nije manjkalo pa su tako svi prisutni uživali uz By the way band, Dalawa Stories, Alba & Leo, The Candy’s, Passion Play, Damira Kedža, Martinu Majerle i dječju plesnu skupinu Gym Dance, duo The Blondes. Voditelj programa je bio Mario Lipovšek Battifiaca.

Iz Milenij hotela najavljuju da će ovaj događaj pod nazivom Christmas Tree Lightning postati tradicija i da će ga održavati svake godine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...