Početna - IZDVOJENO - Upis u opću planinarsku školu PD Kamenjak 2015./2016.
Planinarenje-mlađi
web

Upis u opću planinarsku školu PD Kamenjak 2015./2016.

U tajništvu PD Kamenjak (Korzo 40/I) traju upisi u planinarsku školu. Upisi se vrše utorkom i petkom od 19 do 21 sat, do popunjenja mjesta, najkasnije do 6.10.2015. Školu mogu pohađati članovi svih planinarskih društava s plaćenom članarinom za tekuću godinu, ispunjenom prijavnicom te uplatom kotizacije u iznosu od 300 kn.

Predavanja će se održavati u prostorijama Kamenjaka na Korzu svake srijede od 19 do 21 sat, a vježbe svakog vikenda (subota i/ili nedjelja).

Predavači su licencirani vodiči, markacisti i članovi HGSS-a. Predavanja su slijedeća: osnovna planinarska oprema, pripreme za odlazak u planinu, orijentacija, izrada i upotreba uzlova, visokogorsko planinarenje, meteorologija, prva pomoć, GSS i opasnosti u planini, poznavanje planina, povijest planinarstva, planinarska etika, ustroj planinarske organizacije, speleologija, zaštita prirode, održavanje i markiranje planinarskih putova, prehrana planinara.

Više na www.pd-kamenjak.hrwww.facebook.com/kamenjak

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...