Početna - IZDVOJENO - Upisi u gradske dječje vrtiće Rijeka od 7. do 11. svibnja
vrtic-liburnija
web

Upisi u gradske dječje vrtiće Rijeka od 7. do 11. svibnja

Dječji vrtić Rijeka će od 23. do 27. travnja primati zahtjeve za dosadašnje korisnike, dok će od 7. do 11. svibnja trajati upisi za buduće korisnike.

Dječji vrtić Rijeka objavio je natječaj za upis djece u gradske vrtiće za pedagošku 2018./2019. godinu.

JASLIČKI PROGRAM
U jaslički program može se upisati dijete koje do 31. kolovoza tekuće kalendarske godine navrši šest mjeseci, odnosno jednu godinu, ovisno o programu kojeg nude pojedine jaslice na području grada,

VRTIĆKI PROGRAM
Vrtićki program može polaziti dijete koje do kraja kolovoza navrši tri godine.

KAKO SE PRIJAVITI
Prijava za upis djece u Dječji vrtić može se podnijeti osobno ili putem e-obrasca kojeg će roditelji moći ispuniti putem Informacijskog servisa Grada Rijeke. Roditelj može prijaviti dijete u samo jedan odabrani Centar predškolskog odgoja Dječjeg vrtića Rijeka.

POTREBNA DOKUMENTACIJA
Uz ispunjeni obrazac prijave potrebno je dostaviti Potvrdu o prebivalištu, Potvrdu poslodavca o zaposlenju i potvrdu o prosjeku plaće. Detaljnije o svoj potrebnoj dokumentaciji u tekstu natječaja.

GDJE SE PRIJAVITI
Zahtjevi i prijave zaprimat će se svakog radnog dana u vremenu od 12,00 do 18,00 sati u svim Centrima predškolskog odgoja.

Povjerenstvo za provedbu upisa odlučuje o prijavama za upis na temelju dostavljene dokumentacije i obavljenih inicijalnih razgovora roditelja, uz nazočnost djeteta, sa stručnim timom Dječjeg vrtića.

REZULTATI PRIJAVA
Privremeni rezultati prijava za upis u Dječji vrtić Rijeka, objavit će se na oglasnim pločama svih podcentara predškolskog odgoja 30. svibnja, dok će konačni rezultati prijava upisa biti objavljeni u svim podcentrima predškolskog odgoja 19. lipnja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sutra u Matuljima akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa, sutra, 24. rujna organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Ovo je sjajna prilika za sve one koji ...